• Trendaavat haut
Koti > Apua > Tilaus ja Toimitus

Kuinka voin auttaa?Löydä oikea vastaus

Tilaus ja Toimitus

Jos olet ostanut jonkin suositun julkaisun, vahvistussähköpostin saapuminen saattaa kestää kauan, koska meidän palvelimemme joutuu käsittelemään useita tilauksia. Jos et ole varma, ota yhteyttä asiakaspalvelumme, niin he voivat auttaa sinua lisää. 
Ladataan

Olemme vain ihmisiä, joten virheitä voi tapahtua. Jos tämä sattuu sinulle, olemme hyvin pahoillamme ja teemme parhaamme, jotta saisit oikeat tuotteet mahdollisimman pian. Ole yhteydessä asiakaspalveluumme ja anna meidän tietää.

Ladataan

 

Joskus käy niin, ettemme pysty toimittamaan sinulle kaikkia tilaamiasi tuotteita. Tässä tapauksessa lähetämme sinulle sähköpostin, jossa kerromme, mitkä tuotteet puuttuvat tilauksestasi. Ole hyvä ja tarkista tilausvahvistus tai sähköpostisi saadaksesi lisätietoa siitä, onko loput tilauksestasi edelleen saapumassa luoksesi. 

Jos lähetysluettelon mukaan tuotteen pitäisi olla paketissasi, mutta se ei ole, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Jos emme ole pystyneet toimittamaan kaikkia tilaamiasi tuotteita, lähetämme sinulle sähköpostin ja otamme maksun vain lähettämistämme tuotteista.

Huomaathan, että hyvitämme kaikki tuotteet, joita emme pysty toimittamaan.

Huomaathan, että jos ostat useamman kuin yhden (1) tuotteen, tilauksesi voidaan jakaa useampaan eri toimitukseen.

 

Jos et ole saanut puuttuvasta tuotteesta huomauttavaa sähköpostia, etkä ole vastaanottanut hyvitystä kokonaisuudessaan viiden arkipäivän kuluessa, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Ladataan

Olemme vain ihmisiä, joten virheitä voi tapahtua. Jos tämä sattuu sinulle, olemme hyvin pahoillamme ja teemme parhaamme, jotta saisit oikeat tuotteet mahdollisimman pian. Olethan yhteydessä asiakaspalvelu -tiimiimme ja anna meidän tietää.

Ladataan

Ymmärrämme, että tahdot tuotteet luoksesi mahdollisimman nopeasti. Lähetämme sinulle sähköpostia heti, kun tuote on lähetetty. Lähetämme sinulle myös seurantalinkin, jota voit käyttää tavarantoimittajamme sivustolla seurataksesi tilauksen kulkua.

Ladataan

Jos oletat tuotteesi olevan viallinen, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.Tarkistamme, mitä voimme tehdä asialle.

Ladataan

Kun tilaus on tehty, emme valitettavasti voi muuttaa sitä ennen lähettämistä. Pahoittelumme.

 

Ladataan

Valitettavasti tämä ei ole mahdollista. Sinulla on tietysti aina mahdollisuus palauttaa paketti vastaanottamisen jälkeen. Tilauksen mukana tulee palautustarra, jonka avulla voit palauttaa tilauksen.

 
Ladataan

Voit seurata tilaustasi alla mainituilla tavoilla:
  1. Klikkaa https://www.footpatrol.fi/track-my-order/ syötä tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi tai postinumerosi.
  2. Tarkista seurantalinkki, jonka olet saanut sähköpostiisi, jos tilaus on jo lähetetty.
  3. Kirjaudu sisään tilillesi tillini ja siirry Omat tilaukset -valikkoon tai Seuraa tilausta -sivulle.
Huomioithan, että myymälään tilattuja tuotteita ei voi seurata.
Ladataan

DPD yhteistyössä PostNordin kanssa toimittaa tilauksen luoksesi.

Ladataan

Toimittaja yrittää toimittaa tilauksen antamaasi kotiosoitteeseen kolme kertaa, jos toimitus ei onnistu kolmannella kerralla toimittaja jättää lapun sisältäen nouto-ohjeet.

Ladataan

Normaalitoimitus saapuu luoksesi 5-10 arkipäivää tilauksen tekemisen jälkeen.

Ennen kuin olet yhteydessä asiakaspalveluun toimitukseen liittyen, voit käyttää seurantalinkkiä, jonka olemme lähettäneet sinulle tilauksen lähettämisen yhteydessä.

Jos et pysty seuraamaan toimitustasi, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme tilausnumerosi kanssa.

Vieraile toimitukset-sivullamme saadaksesi lisätietoa toimitusvaihtoehdoista.

Ladataan

Jos huomaat tehneesi virheen syöttäessäsi osoitteesi tilauksen tekemisen yhteydessä, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluun info@footpatrol.fi. Voit olla myös yhteydessä Twitterin välityksellä (@FootpatrolHelp)  Ota huomioon, että emme voi vaihtaa PayPal-osoitteita.

Ladataan

Hinta: 4,99€ tai ilmainen, kun tilaus ylittää 100€.*

*Hinta ja ostosten minimisumma ilmaiselle toimitukselle voi muuttua kampanjoiden aikana.

Ladataan

footpatrol.fi on sitoutunut suojelemaan yksityisyyttäsi. Henkilökohtaiset tietosi ovat turvassa kanssamme yhdessä pankkitietojesi kanssa. Otamme asiakkaidemme yksityisyyden vakavasti ja takaamme yksityisyyden turvan sivustollamme.

Kun syötät pankki- tai luottokorttitietosi verkkosivustollamme, takaamme informaation olevan turvassa kanssamme. Tietoturvanne takaa Secure Socket Layer (SSL) -technologia, joka muuntaa tietosi koodeiksi ja salaa täten tietonne jopa äärimmäisten harvinaisten tietosuojamurtojen sattuessa.

Kaikki informaatio, jota tarvitsemme tilauksesi käsittelyyn, rekisteröintiin tai kilpailuihin osallistumisiin ei koskaan siirry sivustoamme (footpatrol.fi) pidemmälle.

Ladataan

Olemme pahoillamme, että tilauksesi on peruutettu.  

Jos tilaamasi tuote/tuotteet ovat loppuneet varastosta tilauksesi pakkaushetkellä, meidän on valitettavasti peruutettava tilauksesi.

Asiakaspalvelutiimimme ei valitettavasti tiedä, onko tuote tulossa takaisin myyntiin. 

Voit halutessasi tutkia nettisivujemme uutuudet-osiota, jos satut löytämään sieltä jotain muuta mieleistä tuotetta. 

Ladataan

Muita tapoja löytää apua

Uutiskirjeen tilaus

Loading
Hyväksymme seuraavat maksutavat
PayPal logo Klarna logo
Vieraile yrityksemme sivuilla   www.jdplc.com Copyright © 2024 Kaikki oikeudet pidätetään.
Loading