• Trendaavat haut

Toimitus ja palautukset

Palautukset

Tilaukset

Kuinka kauan tilauksessa kestää?

Normaalitoimitus saapuu luoksesi 5-10 arkipäivää tilauksen tekemisen jälkeen.

Kuinka paljon toimitus maksaa?

Hinta: 4,99€ tai ilmainen, kun tilaus ylittää 100€.*

*Hinta ja ostosten minimisumma ilmaiselle toimitukselle voi muuttua kampanjoiden aikana.

Mitä kuljetuspalvelua käytätte?

DPD yhteistyössä PostNordin kanssa toimittaa tilauksen luoksesi.

Mitä tapahtuu, jos en ole paikalle tilauksen saapuessa?

Toimittaja yrittää toimittaa tilauksen antamaasi kotiosoitteeseen kolme kertaa, jos toimitus ei onnistu kolmannella kerralla toimittaja jättää lapun sisältäen nouto-ohjeet.

´

Voinko seurata tilaustani?

Kyllä, voit seurata kaikkia tilauksiasi. Vastaanotat seuranlinkin sähköpostiviestissä, jonka lähetämme sinulle, kun tilaus on lähetetty. Voit myös kirjautua sisään tilillesi ja seurata tilaustasi kohdasta ”tilaushistoria”.

Valitettavasti ette. Kun tilaus on asetettu, emme voi muuttaa tietoja. Suosittelemme olemaan yhteydessä asiakaspalveluun info@footpatrol.fi pikimmiten.

Voinko muuttaa osoitettani tilauksen suorittamisen jälkeen?

Jos huomaat tehneesi virheen syöttäessäsi osoitetteen tai talonnumeron tilauksen asettamisen yhteydessä, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluun info@footpatrol.fi. Voit olla myös yhteydessä Twitterin välityksellä (@FootpatrolHelp)  Ota huomioon, että emme voi vaihtaa PayPal-osoitteita.

Onko sivustonne turvallinen?

footpatrol.fi on sitoutunut suojelemaan yksityisyyttäsi. Henkilökohtaiset tietosi ovat turvassa kanssamme yhdessä pankkitietojesi kanssa. Otamme asiakkaidemme yksityisyyden vakavasti ja takaamme yksityisyyden turvan sivustollamme.

Kun syötät pankki- tai luottokorttitietosi verkkosivustollamme, takaamme informaation olevan turvassa kanssamme. Tietoturvanne takaa Secure Socket Layer (SSL) -technologia, joka muuntaa tietosi koodeiksi ja salaa täten tietonne jopa äärimmäisten harvinaisten tietosuojamurtojen sattuessa.

Kaikki informaatio, jota tarvitsemme tilauksesi käsittelyyn, rekisteröintiin tai kilpailuihin osallistumisiin ei koskaan siirry sivustoamme (footpatrol.fi) pidemmälle.

Palautukset

Kuinka palautan tuotteen?

Ymmärrämme, että saatat tarvita hieman enemmän aikaa palautuksille juhla- ja joulupyhien aikana. Keskiviikosta 1. marraskuuta 2023 alkaen voit palauttaa tuotteesi meille aina maanantaihin 22. tammikuuta 2024 saakka, kunhan niiden mukana on voimassa oleva ostotodistus. Emme voi käsitellä palautuksia myymälöissä 26.-28. joulukuuta välisenä aikana.

Footpatrol on tyytyväinen voidessaan tarjota täyden palautuksen tuotteille, jotka ovat käyttämättömässä kunnossa 14 päivän sisällä tilauksesta kuittia vastaan alla sijaitsevaan osoitteeseen.

Footpatrol Internet Returns
Door 2
Kingsway Business Park
Rochdale
OL16 4FW

Tarvitsetko apua palautuksen tekemiseksi? Voit käyttää meidän palautusportaalia helpottaaksesi palautuksen suorittamista

Kuinka kauan voin säilyttää tilaustani ennen palautusta?

Pyydämme palauttamaan tuotteet 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisen jälkeen. Ongelmatapauksissa olethan yhteydessä info@footpatrol.fi

Kuinka tuotteet tulisi lähettää?

Yksinkertaisesti pakkaa tavarat tilausvahvistuksen kera ja lisää paketin mukana tullut tarra palautuksen mahdollistamiseksi. Ole hyvä ja pyydä postista kuitti lähetyksen todentamiseksi.

Kuinka kauan palautuksen käsittelyssä kestää?

Palautuksen käsittelyyn voi mennä 10 arkipäivää vielä vastaanottamisen jälkeen.

Voinko vaihtaa tuotteeni?

Valitettavasti ette voi vaihtaa tilauksenne tuotteita. Jos tahdotte vaihtaa tuotteen, tulee tilaus palauttaa ja tämän jälkeen suorittaa uusi tilaus.

Kuinka kauan kestää ennen kuin rahat näkyvät tililläni?

Ole hyvä ja anna meille viikko aikaa palautuksien näkymiseksi tililläsi. Pahoittelut, jos tämä kuulostaa pitkältä ajalta, mutta asia ei ole meidän ulottuvissa.

Palautamme sinulle rahat takaisin alkuperäisen maksutavan mukaisesti (esim. maksukortti, PayPal).

Minun käyttäjätunnus

Tuleeko minun luoda käyttäjätunnus suorittaakseni ostoksia?

Ei, mutta tämä helpoittaa tilauksen suorittamista. Luodessasi käyttäjätunnuksen tilaustietosi säilyvät ja nopeuttavat ostoprosessia huomattavasti. Voit myös täten tilata uutiskirjettämme pysyäksesi perillä uusimmista tarjouksista ja yksinoikeudella Footpatrolilta löytyvistä tuotteista.

Asettaaksesi salasanasi uudelleen, siirry kirjautumispalkkiin ja paina 'Unohditko salasanasi' -painiketta. Tämän jälkeen noudata ohjeita salasanan palauttamiseksi sähköpostitse. Kun nämä vaiheet on suoritettu, saat sähköpostin, joka pyytää sinua luomaan uuden salasanan ja kirjautumaan sisään uudelleen.

Asiakaspalvelu
Sähköpostitse info@footpatrol.fi Ole hyvä ja anna meille tilausnumerosi käsittelyn nopeuttamiseksi

info@footpatrol.fi

Uutiskirjeen tilaus

Loading
Hyväksymme seuraavat maksutavat
PayPal logo Klarna logo
Vieraile yrityksemme sivuilla   www.jdplc.com Copyright © 2023 Kaikki oikeudet pidätetään.
Loading